Roligt klipp: Johan Glans får känslig fråga om svensk arbetslöshet – då sågar han hela landet längs fotknölarna

Det finns många fantastiska komiker i vårt avlånga land. Henrik Dorsin, Robert Gustafsson och Babben Larsson är bara några av de stora svenska stjärnorna – men en som vuxit fram till min absoluta favorit är Johan Glans!

Han kan göra det allra mesta – skådespela, imitera, improvisera, köra stand-up och spela in roliga sketcher. Mångsidigheten är total och därför vet man sällan vad som väntar.

Med Johan Glans blir det därför ofta fyllt av överraskningar, vilket är otroligt härligt!

Ni vet nog alla vem han är vid det här laget. Johan Glans har varit med i flera svenska humorserier och syns dessutom till i program som Parlamentet med jämna mellanrum.

Sågar hela Sverige

Just där har ju många slagit igenom – och om jag inte minns fel så var det även här som Johan Glans blev riktigt folkkär. Sedan dess har han bland annat kört sin ”World tour of Skåne”-turné som blev en riktig succé.

Youtube

Men av alla roliga klipp som florerar på nätet med Johan Glans så tycker jag att det här (nedan) sticker ut lite extra. Det blir plötsligt oväntat hetsig stämning i Parlamentet-studion när komikern får frågan om man ska införa straff för arbetslösa.

Kolla nu själva Johans svar! Utan att avslöja för mycket kan jag ju säga att han sågar hela Sverige längs fotknölarna! Det ska även sägas att det här klippet är ett antal år gammalt, på den här tiden styrde Moderaterna Sverige, vilket förklarar varför även de får sig en liten knäpp på näsan!

Johan Glans är ju bara för härlig! Tryck på DELA om du håller med, så att även dina vänner kan få sig ett skratt i dag!