Kalle Moraeus drar fräckt skämt om livet som gift – får Björn Skifs och publiken att vika sig av skratt

Björn Skifs och Kalle Moraeus är två av Sveriges mest folkkära underhållare. De är kända för olika saker, men båda två har en unik förmåga att locka fram både skratt och applåder från sin publik genom att bjuda på sig själva. När de båda uppträdde på scen tillsammans under showen ”Björn Skifs – Ja, jäklar i min låda” rev de ned otaliga skratt från läktaren!

Det var för fem år sedan, 2014, som Kalle Moraeus skilde sig efter 20 års äktenskap. Han är en av musikerna som gästspelat i showen ”Björn Skifs – Ja, jäklar i min låda” på Göta Lejon som även sändes på SVT.

”Träffades och kastade spjut”

Innan Moraeus tog ton så passade han på att skoja lite om sitt äktenskap.
– Jag har i många år varit gift med en finsk kvinna. Hon var med i en finsk tjejklubb, de träffades varannan söndag och kastade spjut. Vi skulle titta på finska nyheter: Uutiset. Fy fan vad jag har sett Uutiset i mina dagar, sa han och fick såväl Björn Skifs som publiken att vika sig dubbla av skratt.

Bildkälla: Wikipedia

Fortsatt skämta om skilsmässan

Trots att det nu gått några år sedan skilsmässan kallar sig Moraeus fortfarande för ”skild och bitter”.
– När man gick och gifte sig och det blev barn, då kunde man inte riktigt hålla kvar bilintresset. Men nu är jag skild och bitter, så nu kan jag köpa vad jag vill. Och då blev det en Corvette, sa han för en tid sedan till sajten Biltokig.

Skifs får publiken att vrålskratta

Björn Skifs är såklart också en underhållare som under flera decennier fått svenskar skratta, applådera och sjunga med. Genom åren har Skifs varit på en hel del galna upptåg, som sketchen här nedanför från Allsång på Skansen. Där gör Skifs, tillsammans med Helen Sjöholm, en väldigt fri tolkning av Tomas Ledins klassiker ”Sesuella Isabella” där de ändrade texten till ”Sexuella Klarabella” under ett bejublat uppträdande!

Se hela klippet här nedanför!

Vilka svenska underhållningshjältar! Tryck nu på DELA-knappen för att hylla Kalle Moraeus och Björn Skifs!