Kattunge hoppar upp i soffan, men håll nu koll på högertassen när favoritlåten startar

Många djur är väldigt intelligenta och har en otrolig förmåga att lära sig saker och ting som egentligen inte borde vara möjligt.

I och med att internet i dag är en så stor del av mångas liv så brukar de allra duktigaste, sötaste och mest imponerande djuren snart därför vara världskändisar.

En av de senaste att ta plats bland dessa är katten Winnie – och det är inte så konstigt! Kolla bara in det här klippet (nedan)!

Den söta katten Winnie var tidigare hemlös och levde utan att få någon som helst kärlek eller omtanke. Men så till slut en dag så togs hon om hand av ett katthem – och fick då all den värme som en kattunge förtjänar.

Vad ingen visste då var att det här var en musikalisk liten misse, vilket man dock snart skulle upptäcka. De som jobbade runt henne hade börjat notera att Winnie gärna rörde sig i takt till musik och var otroligt rytmisk av sig.

Får kärlek av miljoner

En av favoritlåtarna är klassikern ”Uptown funk”! Kolla nu in klippet (nedan) när den här söta katten fångar miljontals tittares kärlek då hon på ett otroligt sätt rör sig i takt till musiken.

Det är ingen vanlig soffliggare till katt, det här! Samspelet mellan hur huvudet och tassarna rör sig är verkligen bedårande!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/lAvkR2a_Y3c” /]

Många misstänker att hon får ”hjälp” av en person bakom kameran genom att han eller hon rör något fram och tillbaka i takt med musiken, men oavsett hur det ligger till så tycker jag att det här klippet är vansinnigt charmigt!

Snåla inte nu, tryck på DELA-knappen om du också älskar söta katter!