Kattens ägare sätter plötsligt på ”Bjällerklang”, håll nu koll på missens mun när musiken startar

Det finns både positiva och negativa delar med att datorer och internet blir en allt större del av vår vardag. Dels behöver vi väl knappt snart använda våra hjärnor för att utföra saker och ting, dels ger oss det moderna samhället oss möjligheter att ta del av skojigheter från alla jordens hörn.

Speciellt så här i juletider kan det vara spännande att utforska hur man firar på andra ställen och få ta del hur julen artar sig utanför ens eget hem.

Det finns många olika sätt att fira jul på, men oavsett så är det en högtid för kärlek, glädje och omtanke. Det är ofta ett av få tillfällen under året som man samlar släkten och verkligen har trevligt och kul tillsammans.

För att skratta under julen – det tycker i alla fall jag är väldigt viktigt. Det blir ingen riktig jul utan gott om skratt, enligt mig. Klippet nedan fick mig att fnissa för mig själv en lång stund här på jobbet.

I takt till musiken

Det är en perfekt kombination av mysig julsång, ett gulligt djur och skratt. Något geni har satt på låten Jingle Bells, eller Bjällerklang på svenska – och låtit sin katt filmas under tiden.

Man har sedan lagt på ett ”filter” som gör att kattens mun rör sig i takt till musiken, så det ser ut som att det är missen som sjunger.

Även om det givetvis är fejkat, så kan jag inte sluta att älska det! Helt klockrent!!

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FRomylondonUKBlog%2Fvideos%2F10202319293441712%2F&show_text=0&width=560″ /]

DELA om du fick ett leende på läpparna!