Klantiga turister blir försenade till lyxkryssningen – besättningens retfulla ”hån” får nu hela nätet att koka

Klantiga turister blir försenade till lyxkryssningen – besättningens retfulla ”hån” får nu hela nätet att koka

Vi känner alla en riktig tidsoptimist som alltid tror att det löser sig. Det här med att kolla klockan, försöka hinna och eventuellt skynda sig finns inte på kartan. ”Det får ta den tid det tar” är ofta den lite naiva tankegången.

Då och då leder det ju faktiskt till man att man ställer till det för både sig själv och sin omgivning.

Själv är jag precis tvärtom – och är många gånger på plats långt före man ska. Även om det blir att man lägger lite tid i onödan, så tycker jag det är skönt att sällan missa något viktigt endast på grund av lathet.

Hur man ska förhålla sig till sådant här – ja, det delar vanligtvis upp oss i två grupper. Man är ofta antingen optimist eller pessimist när det handlar om tid. Den här diskussionen har nu tagit rejäl fart på internet – efter en udda hädelse i Puerto Rico.

Ett par kom för sent

Det var lyxkryssningsfartyget Freedom Of The Seas, som är ett av världens största med sina 339 meter, som hade lagt till i staden San Juan. Vanligtvis stannar sådana här jättar i några timmar, så att passagerarna kan gå i land och få en skymt av omgivningen innan man åker vidare till havs.

Den här gången så var det dock 2 resenärer – en man och en kvinna – som kom för sent när fartyget lämnade hamnen. Flera tusen andra passagerare var ombord, men det här paret fick sota för sitt optimistiska förhållningssätt till tiden.

Facebook

I ett videoklipp som nu florerar på nätet (längre ner i artikeln) kan man se hur de står nere på kajen och desperat vinkar mot besättningen. I stället för att åter lägga till, så kliver en person från personalen då ut med en stor skylt formad till en stor hand.

Facebook

När den hålls upp i luften kan man läsa att det står ”Bye”, eller ”hej då” på svenska, på det udda plakatet som riktas ut mot eftersläntrarna.

Handen ”vinkar” sedan en stund i luften när lyxkryssaren sakta lämnar hamnen – till tidsoptimisternas stora förtret.

Facebook

Samtidigt står många av passagerarna ombord och tittar på.

Facebook

Gissningsvis fick paret ta ett flyg till nästa hamn – för att väl där kunna kliva på fartyget igen.

Kolla nu in det omtalade klippet – och berätta sedan för oss vad du tycker.

[arve url=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fcrucerospuertorico%2Fvideos%2F688479485001630%2F&show_text=0&width=266″ aspect_ratio=”13:20″ /]

Vad tycker du? Gjorde personalen rätt som skickade en liten passning till efterslängarna, eller var det dumt gjort?

Skriv gärna din åsikt i kommentarsfältet, eller DELA vidare om du tycker att det var lite kul!