Klipp: Stadsjeepen släpps inte in i filen – se nu blöta revanschen

Något av det värsta som finns är människor som är arroganta och jobbiga i trafiken.

För att allt ska fungera och rulla på måste vi hjälpas åt. Det handlar om allt från att följa lagar till att rycka in om någon hamnat i en knepig sits.

De bilister jag nog irriterar mig mest på är de som prompt ska ha sin plats i filen och vägrar släppa in andra förare. De förtjänar att åka på en rejäl revansch – och så blev det för mannen i den här Toyotan.

Det är i ett klipp som florerat på nätet i ett antal år som två bilister inte kan enas, men då slår den ena till med en kontring som går till historien. Den är smart, stenhård och rolig på en och samma gång. Du kan se videosnutten längre ner i den här artikeln.

Ställer sig i lerigt dike

Det är en stadsjeep som kommer lite fel in från vänster, men då tydligt ber att få bli insläppt i filen av en Toyota. Den bilisten vägrar dock vara till hjälp – och blockar vägen för det större fordonet. Ingen vänskaplig stämning här inte!

Bild: Youtube

Då bestämmer sig mannen i stadsjeepen för att trycka rejält på gasen när tillfälle ges och det blir fritt i den mötande filen. Han kör förbi ett antal bilar framför sig, men ställer sig sedan i det leriga och vattenfyllda diket till höger.

”Varför har han ställt sig där?” kan man undra.

Får sig en rejäl dusch

Jo, när mannen i Toyotan kör förbi, så trycker SUV-föraren på gasen igen. Underlaget gör att han sprutar upp en enorm mängd av en mix av vatten, sand och lera. Toyotan blir helt täckt – och det värsta av allt … tydligen hade den fönsterna nere.

Bild: Youtube

Den arroganta mannen fick sig därmed en rejäl dusch – så går det när man inte kan behandla andra på ett trevligt sätt i trafiken!

Se nu det omtalade klippet här nedanför!

Tycker du att mannen i stadsjeepen gjorde rätt som tog en blöt revansch? Tryck då på dela-knappen, så att även dina vänner får se det här!