Klippet som garanterat får dig på strålande humör: Här är världens absolut roligaste skratt

När man hör någon eller några skratta högt är det nästan omöjligt att inte dras med själv, och det är helt fantastiskt.

Att få skratta, helst högt, är så befriande. Man släpper snabbt alla dåliga känslor och tankar på dystra saker – vilket kan vara ack så viktigt med jämna mellanrum.

Klippet här nedanför har redan fått miljontals att skratta – försök att hålla dig om du kan!

Världen av idag kan tyckas vara ganska dyster om man tar en titt på nyheterna. Det är höga elpriser, höga bränslepriser och man vet inte vart världen är på väg riktigt.

Därför är det viktigt att påminna sig om att skratta när man får chansen.

Skratt föder skratt

Höga, lite konstiga skratt som får en att lyfta blicken från det man håller på med är de mest smittsamma skratten.

Bara av att höra ljudet blir man själv på riktigt bra humör – även om man inte ens vet vad det är som är så fasligt kul.

Bildkälla: Youtube

Det är när vi har roligt tillsammans som det blir som allra mest underhållande.

Vem minns inte situationer när man ihop med vänner inte kunnat få ett slut på skrattsalvorna? Man bara triggar varandra till att fortsätta – och då är magknipen inte långt borta.

Försök hålla dig för skratt

Det finns en risk att det blir så av det här klippet (nedan) också. Något geni har klippt ihop ”världens roligaste skratt” – och utan att känna till konkurrensen så är jag beredd att skriva under på att personen har lyckats!

Framför allt den lite äldre mannen som dyker upp 1 minut in i videosnutten är helt underbar – och många som sett det här menar att han förtjänar titeln som människan med världens mest smittsamma skratt.

Bildkälla: Youtube

Kolla nu själv in det här klippet – och försök att hålla dig för skratt. Det är snudd på omöjligt!

Visst blev man på bra humör av det här underbara klippet? Tryck nu på DELA-knappen så att även dina vänner får skratta en stund!