Klockrena humorklippet med Sveriges partiledare får nu tusentals svenskar att skratta högt

Politiker har otroligt viktiga roller i samhället och jobbar vanligtvis väldigt hårt för det de tror på.

Så här i valtider får de dock massvis av kritik. Samtidigt kan jag imponeras över hur väl de flesta klarat av en intensiv valspurt och verkligen kört på hela vägen in i kaklet. Vilka man än sympatiserar med så tror jag vi kan vara överens om att partiledarna har slitit på bra den senaste tiden.

Nu väntar en period av mycket oklarheter innan Sveriges nya regering är på plats. Lita på att det kommer vara ett fortsatt stort fokus på partiledarna även framgent!

Men i dessa allvarliga tider, när vårt samhälles framtid ska formas, så behöver vi då och då något att skratta åt!

 

Nyligen publicerade Facebook-användaren Thomas Andreasson ett animerat videoklipp i vilket imitatörerna Göran Gabrielsson och Louise Nordahl spelat in rösterna. De agerar som Sveriges partiledare i vad som är en fiktiv, men riktigt rolig, berättelse!

Thomas Andreasson/Facebook

Ett flygplan störtar på en öde ö. De enda som överlever är nio svenska partiledare. Nu börjar en kamp för överlevnad”, inleds videon innan det visar sig att bara åtta stycken kan ta sig ifrån ön i deras livbåt.

Thomas Andreasson/Facebook

Frågan är vem det är som ska bli kvar på ön! Stefan Löfven? Ulf Kristersson? Gustav Fridolin? Jimmie Åkesson? Jonas Sjöstedt? Någon annan? Ja, det återstår att se!

Thomas Andreasson/Facebook

Klippet har i skrivande stund setts av över 800 000 människor och fått tusentals svenskar att skratta högt! Jag kan bara stämma in i hyllningskören – videosnutten är både snyggt gjord och väldigt rolig!

Kolla in själv!

Jag tycker att detta var riktigt roligt! Håller du med? Gör då som tusentals svenskar redan gjort och DELA vidare det här klockrena klippet!