Klockrena klippet: Killar stör brandmän på viktigt uppdrag – revanschen får miljoner att jubla

Klockrena klippet: Killar stör brandmän på viktigt uppdrag – revanschen får miljoner att jubla

Alla yrkesgrupper ska givetvis respekteras och bemötas på ett bra sätt. Vi är alla människor som gör så gott vi kan – det tycker jag är en bra och fin grundsyn!

I synnerhet de som jobbar för att vi ska vara trygga och säkra tycker jag förtjänar en extra klapp på axeln. Då syftar jag främst på sjukvårdspersonal, polis och räddningstjänst.

Många drömmer ju om att bli brandman, kanske framför allt pojkar – men gånger stannar det i just en ambition. Att riskera livet för andra är självklart inte något man skojar bort!

Något som därför kan göra mig riktigt irriterad är när folk stör räddningspersonal i deras arbete. Exempelvis när man inte låter polisen komma fram till en viss plats, eller när ambulanssjukvårdare eller brandmän störs i sitt viktiga arbete.

De som agerar respektlöst då förstör ju inte bara för de som är på plats för att arbeta – de riskerar många gånger tryggheten, eller livet, för en person som drabbats av olycka eller varit med om en allvarlig händelse.

Hyllas av miljoner

Människor som inte låter de här yrkesgrupperna sköta sitt viktiga jobb ostört, utan snarare motarbetar dem – det är sådana personer jag skulle vilja ge en rejäl snyting.

Men det finns också andra, bättre metoder att ge tillbaka på!

Mannen på bilden har inget med den här händelsen att göra. Bild: Pixabay.

I klippet lite längre ner är två brandmän ute på ett viktigt uppdrag. De står i en båt under en bro och ska precis påbörja sitt jobb – men då börjar några killar kasta snöbollar ner mot dem.

Även om det kanske bara låter som ett litet hyss så märker man att det stör brandmännen som träffas upprepade gånger.

Youtube

Men då kommer den ena på ett genialt sätt för att hämnas på – och för att garanterat få dem att sluta kasta. Hur han löser det få ni se själva, men miljontals människor på nätet har nu hyllat den klockrena kontringen! Klippet har sammanlagt över 2,5 miljoner visningar!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/lYLC6_ZOzNQ” /]

Ja, de fick sig en rejäl dusch – och en dos av sin egen medicin! Underbart!

Snåla inte nu, tryck på dela-knappen om du tycker att brandmannen gjorde helt rätt!