Klockrena sketchen: Farmor bjuder barnbarnet på sina bästa sextips

De bästa tipsen och råden kommer från våra äldre och betydligt visare bekantskaper.

De har levt länge, blivit erfarna och samlat på sig massvis av kloka tankar – och det är bara en av många anledningar till att dagens ungdom verkligen borde respektera samhällets äldre medborgare och alla pensionärer där ute.

Hur är det då när det kommer till det lite tabubelagda ämnet sex och samlevnad?

Att tro att gubbar och gummor lagt det helt åt sidan bara för att åldern börjat rusa – det vore att missta sig rejält!

Givetvis funderar man kring sex och sådant även på äldre dagar. Det illustreras på ett helt klockrent sätt i den här underbara och lite fräcka sketchen (nedan).

Farmor går loss totalt

Den kommer från SVT-programmet Luuk & Hallberg. Det är en talkshow som går på lördagar där Kristian Luuk tar emot aktuella gäster och har komikern Daniel Hallberg som sin sidekick.

Man ställer även till med en del skojigheter – som i det här klippet när en farmor ger sextips till sitt barnbarn (Daniel). Krutgumman håller inte tillbaka över huvud taget, utan här är det raka rör som gäller. Om än inlindat på lite luriga sätt.

– Du behöver någon som spelar på din skinnflöjt, är ett av ”råden”.

– Du har en orm – och den behöver matas, är ett annat.

Bild: Facebook/SVT/Luuk & Hallberg

Den som inte tål lite fräckare formuleringar eller snuskiga anspelningar ska nog skippa att se det här, men jag tycker att det är helt underbart – och fick mig ett riktigt gott skratt. Daniels min när farmor går loss är helt obetalbar!

Jag tycker även sketchen fyller ett fint syfte – bara för att man blivit lite äldre, så har man inte helt släppt tankarna på sex och samliv. Det är den här tanten ett klockrent bevis på!

Kolla nu själv in klippet ”Farmors bästa sextips” här nedanför!

Snåla inte nu! Tryck på DELA för att sprida skrattet vidare!