Klockrena sketchen: Sliskig man suktar efter bystig blondin på krogen – hämnden får honom att fly direkt

De flesta kvinnor har nog varit med om att en man kommit fram på krogen, dansbanan eller restaurangen för att flirta lite. Många gånger är berusningsgraden ganska hög – och han kan inte alltid bete sig propert.

Förhoppningsvis leder det inte till några tråkigheter. Alla med lite vett innanför pannbenet accepterar ett nej och går sedan vidare. Det kan dock, med somliga, behövas lite extra smarta knep för att bli kvitt den där sliskiga fluktaren.

Det är den här underbara sketchen ett klockrent exempel på!

I klippet, som inte är mer än 30 sekunder, så går en man och sätter sig intill en vacker blondin. De är i en krogmiljö och hon sitter och sippar på ett glas champagne. Han säger inget, utan börjar i stället genast kolla in hennes kropp.

Bild: Facebook/MOOD

Blicken går från de bara benen upp mot U-ringningen – och man kan tydligt se i den sliskiga mannens ansiktsuttryck vad han funderar över.

Bild: Facebook/MOOD

Tankarna verkar fyllas av vilda fantasier och han kan inte ens hålla tungan i schack.

Häng nu med till slutet

Till slut har hans blick vandrat över hela kroppen på den främmande kvinnan.

Hon har dock noterat vad som försiggår, vilket mannen blir varse när han för första gången fokuserar sina ögon på hennes ansikte.

Då väntar nämligen en oväntad överraskning – och han flyr omgående.

Det är dock inte slut där, kolla in kvinnans lilla knep som avslöjas i slutsekunderna. Det här är ju helt genialiskt – och kanske något som en del av er kan få användning av!

Den där grimasen var alltså bara ett lurigt trick för att skrämma bort den sliskiga mannen. Direkt när han lämnat återgår kvinnans ansiktsuttryck till det normala. Snacka om smart kontring – om man vill vara för sig själv!

Tycker du också att det här var lite klyftigt? Tryck då gärna på dela-knappen, så att även dina vänner kan få se den här roliga sketchen!