Kören börjar sjunga till vackra sången – men håll nu ett öga på flickan i bakgrunden

Jag slutar aldrig att fascineras över barns påhitt, upptåg och kreativitet. Vad skulle vi göra utom de små liven runt oss? Även om jag inte bor med något barn längre, så är det alltid en högtidsstund när man får umgås med en liten parvel.

Då är mästare på att sprida glädje och skiner ofta upp så fort de får syn på något som intresserar dem. Att följa en unges utveckling ger massor tillbaka till en själv – och jag kommer alltid bära med mig åren när mina barn växte upp till vuxna, självgående individer.

Att studera ett barns beteende på nära håll kan vara makalöst intressant. Många gånger har de små egenheter för sig som kan vara väldigt charmiga. Det är sådant som formar personer till de unika människor som alla faktiskt är.

Tar kameran med storm

Den här underbara videon är ett klockrent bevis på det!

Youtube

En lite flicka står bakom en kör som precis ska uppträda. När låten börjar och kören tar ton så trollbinds den lilla tjejen av dirigenten – och börjar att imitera hans gester och rörelser i takt med musiken.

Det är möjligt att hon inte ens tänker på det själv, men med sina tydliga rörelser som involverar hela kroppen så tar hon kameran med storm. Tjejen går loss fullständigt – och det är helt underbart att bevittna!

Youtube

Med ett sådant här engagemang för musik i tidig ålder så finns det säkerligen inga gränser för vart den här lilla artisten kan nå i framtiden!

Kolla nu in det härliga klippet själv!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/gE9r1LkRCV0″ /]

Detta är ju helt underbart! Tryck nu på DELA för att sprida skrattet vidare till dina vänner!