Lärare förödmjukar 8-årig flicka inför klassen, då tar hon ultimata hämnden och får miljoner att jubla

Lärare förödmjukar 8-årig flicka inför klassen, då tar hon ultimata hämnden och får miljoner att jubla

Jag är väldigt nöjd med hur min skoltid var. Nästan genomgående hade jag bra lärare och gick tillsammans med andra elever som verkligen förgyllde ens tillvaro.

Vad det är för människor man omger sig med brukar ju ha en stor inverkan på om man tycker om en viss aktivitet eller plats.

Är det så att man känner att det är lite kämpigt så hjälper det sällan att bara låta tiden gå. Det mest effektiva är ofta att försöka göra något åt saken – det är många gånger först då som en förändring verkligen kan ske.

Jag skulle aldrig någonsin uppmana till våld – framför allt inte när barn är inblandade. Samtidigt gäller det att stå upp för sig själv och att inte låta andra människor agera häcklare eller vara elaka.

Det bästa botmedlet mot sådant är oftast diskussion. Det är med hjälp av ord man tar sig framåt för att lösa viktiga problem här i livet.

Det här klippet (nedan) har fått över 6 miljoner visningar online och är från en skola i Ryssland. Om det är iscensatt eller på riktigt vet jag inte, men jag tycker faktiskt inte att det spelar så stor roll. Budskapet är oavsett väldigt starkt!

Läraren skäller ut en flicka inför hela klassen. Han verkligen förödmjukar henne och man ser riktigt hur hon nästan krymper. Men plötsligt så tar hon en revansch som chockar precis alla. Snacka om att karma kom ikapp den här elaka mannen!

Jag tycker som sagt inte att våld är bra, men den här läraren gick verkligen för långt, så han får faktiskt skylla sig själv! Kolla in klippet och se nu flickans revansch!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/Dw1nUlHZHpY” /]

Där fick han allt så han teg! Vi män vet att en rejäl smäll mot pungen är något av det värsta som finns! Snacka om att ge svar på tal!

Tryck nu på dela-knappen om du tycker att flickan gjorde rätt!