Legendariska duon Stefan & Krister river av varsin fräckis – publiken viker sig dubbel av skratt

Ber man en svensk att nämna Sveriges roligaste humorduo så kommer nog de flesta säga samma två namn: Stefan & Krister.
Sedan starten 1981 har duon fått svenskar att skratta tills tårarna rinner. Det har varit tv-serier, shower och revyer som alla gjort enorm succé.

Allting började när Stefan och Krister var trubadurer på mindre scener. Allt eftersom började de väva in mer och mer humor i sina uppträdanden, och ganska snart märkte de att deras popularitet bara växte och växte.

Älskvärda karaktärer

Genom åren har flera underbara och älskvärda karaktärer passerat. En av de mest populära, och mest återkommande, är dumsnuten Birger. Birger har figurerat i såväl Full Frys på tv och i scenshower landet över.

En annan populär figur är brevbäraren Dag-Otto som varit med i en del uppträdanden, men som spelades av Jojje Jönsson.

Bildkälla: Youtube

Publiken rodnar och gråter av skratt

I det här underbara klippet nedanför kan vi se några minuter ur duons 20-årsshow som, föga förvånande, hade namnet 20 år under bältet.
För alla som någonsin sett Stefan och Krister vet att humorn ofta är på gränsen, för att inte säga över gränsen i vissa fall men det gör ju bara allting mycket roliga.

I klippet här nedanför kan vi höra Stefan och Krister dra tre fräckisar och man kan se att publiken både rodnar och viker sig dubbla av skratt. När man ser klippet är det lätt att förstå varför.

Se hela klippet här nedanför!

Tryck nu på DELA så att dina vänner också får höra det här idag!