Leif GW avslöjar sanningen om Sveriges klantigaste rånare: ”Kassörskan började gapskratta”

Leif GW avslöjar sanningen om Sveriges klantigaste rånare: ”Kassörskan började gapskratta”

Leif GW Persson är Sveriges överlägset mest kända kriminolog. Han har på relativt kort tid blivit makalöst folkkär och får numera uttala sig om det mesta som händer i samhället. Det jag tror att folk tycker om är att han inte lindar in sanningar, utan ”GW” brukar säga vad han tycker och sedan verkligen stå för det.

För en tid sedan valde professorn att lämna SVT och Veckans Brott för TV4. Nu för tiden ser man oftast Leif i Nyhetsmorgon där han varje vecka ger tittarna sin syn på olika händelser – ofta kopplat till brott och straff.

Det är dock, tack och lov, inte alltid på fullaste allvar när Leif GW Persson är i TV-rutan, även om kriminologi absolut inte är ett ämne som ska skojas bort.

Kan inte sluta le

För några år sedan, under ett program av Veckans Brott, kunde tittarna skicka in frågor till professorn – och då undrade ”Uffe” från Katrineholm vilken som är den mest klantiga brottsling som Leif hört talas om.

Youtube

Direkt börjar ”GW” berätta om en rånare som kom att kallas ”Kaninen”. Jag ska inte avslöja alltför mycket, ni får själva se och lyssna (i klippet nedan).

Men både Leif och välkända programledaren Camilla Kvarntoft får kämpa för att hålla skrattet tillbaka – och jag kan inte sluta le åt galenskapen som Leif berättar om! Det är faktiskt helt otroligt!

Det är verkligen svårt att inte gilla den här krutgubben!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/UxsBtdQk7FM” /]

Snåla inte nu, DELA vidare om du också gillar Leif GW Persson!