”GW” avslöjar Sveriges nya statsminister – klockrena klippet får tusentals att skratta högt

Produktionsbolaget FLX har under hösten i två videos skojat med Sveriges partiledare genom att imitera dessa i ett scenario då de blivit strandsatta på en öde ö.

Det som får klassas som en animerad miniserie har gjort enorm succé – och fått miljontals svenskar att skratta. Det har varit avdramatiserande och riktigt roligt i en tid då det politiska läget i landet minst sagt är osäkert.

Nu kommer dock nästa del – nummer tre – i ”Political Island”. Den här gången är dock inte partiledarna huvudpersoner, utan Marcus Oscarsson och Leif GW Persson.

Det nya klippet inleds med att den välkände politikexperten Marcus Oscarsson tar plats i TV4-studion för en ”Extra nyhetssändning” och säger:

– Partiledarna är fortfarande försvunna. Inget vet var de är. Vad är det som har hänt? Här för att svara på det är Leif GW Persson.

Ska regera Sverige

Kriminologiprofessorn är, som vanligt, självsäker:

– Jag har bilden helt klar för mig, säger han, men vill sedan inte avslöja något mer om läget.

Facebook/FLX

I stället släpper GW ”bomben” att det är han som ska regera Sverige framöver.

– Det är det enda rätta, tycker han.

Sedan spårar det ur fullständigt – minst sagt. Plötsligt drar GW fram ett vapen – och Oscarsson tvingas fly. Jag ska dock inte avslöja allt, utan ni får själva se det helt klockrena klippet här nedanför!

Tryck nu på DELA för att sprida skrattet vidare till dina vänner!