Liten bulldogg rusar fram till gigantisk polishäst – se nu varför charmiga mötet får hela nätet att skratta

De allra flesta djuren är verkligen helt fantastiska. De är ofta nyfikna och älskar att få utforska sin omvärld. Något av det mest bedårande som finns är när stor träffar liten.

Det blir många gånger ett spännande möte som emellanåt kan kännas lite riskabelt, men vanligtvis landar det i stället i något otroligt charmigt och sockersött.

Djur förstår många gånger mer än vi tror och deras intelligens ska inte underskattas. Därför är de skickliga nog på att göra bedömningar utifrån vilka utmaningar de kan ta sig an och inte. Det är dessutom något som de blir bättre och bättre på med åren.

Det här underbara klippet (nedan), som setts av över 5 miljoner människor, är ett lysande bevis på hur gulligt det kan bli när stor möter liten i djurvärlden. Det är en fransk bulldogg som rusar fram till en enorm polishäst i New York.

Youtube

Efter att de först lite nyfiket fått hälsa på varandra så kan inte den lilla hunden hindra sig själv från att skoja lite med sin betydligt större, nyfunna vän. Det hela landar i något underbart – och det är lätt att förstå varför vovvens ägare inte kan hålla sig för skratt när han ser detta.

Inte konstigt att miljontals människor kollat in detta klippet – och det är verkligen ett bevis på den charmiga lekfullhet och nyfikenhet som finns inom djurens härliga värld!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/5ceJAPRH1Bs” /]

Tryck nu på DELA-knappen om du fick ett leende av detta klippet!