Lömsk inbrottstjuv bryter sig in i främmande hus – då inser han sitt jättemisstag

Om det är något som jag tycker är läskigt, så är det risken för att drabbas av inbrott. Man vill inte ha oinbjudna, lömska personer i sitt hem, utan det är en plats där man ska kunna känna sig trygg och säker.

Därför blir jag alltid lycklig, lättad och på gott humör när jag hör om inbrottstjuvar som åker fast och hamnar i polisens förvar. Sådana ligister har inget i friheten att göra – och väljer man att ge sig på oskyldigt folk, så förtjänar man att straffas eller hängas ut.

Det är i alla fall min bestämda uppfattning – och därför tycker jag att det här klippet är helt underbart!

Försöker bryta sig in i garage

Husägaren Gery Rodney Prince gillrade en genial fälla för potentiella inbrottstjuvar. Vi ska låta det vara osagt huruvida det var medvetet eller inte – men resultatet blev helt otroligt!

I ett klipp som han laddat upp på Facebook så ser man från tomtens övervakningskamera att en man i svarta kläder försöker bryta sig in i villans garage. Boven tittar sig om efter vittnen, men när kusten är klar börjar han slita i det provisoriska fönstret.

Bild: Facebook/Gery Rodney Prince

Gissningsvis hoppas han kunna komma över flera värdesaker inne i garaget – och kanske också kunna ta sig vidare in i huset. Mannen gör nämligen allt för att ta sig in och med all sin kraft lyckas han till slut slita upp fönstret.

Inser pinsamma misstaget

Inbrottstjuven hoppar sedan in i garaget för att kunna fullborda sin lömska plan.

Bild: Facebook/Gery Rodney Prince

Då ska det dock visa sig att han begått en idiotisk och pinsam tabbe. Jag ska inte avslöja för mycket, men kolla nu själv in klippet här nedanför så förstår du snart varför mannen begått ett enormt misstag.

Garaget var alltså inte alls någon väg in i huset, utan bara ett halvtomt utrymme med egen ut- och ingång. Det öppna garaget, helt utan värdesaker, fick nog den här brottslingen att känna sig riktigt dum.

Det var ju dessutom öppet hela tiden!

Bild: Facebook/Gery Rodney Prince

Snacka om att gå rakt i fällan – och man kan ju hoppas att det här fick tjuven att inse att brott inte är något som lönar sig, eller i alla fall något som inte han ska syssla med.

Vilket pucko! Snacka om att han gick rakt i fällan! Tryck nu på DELA-knappen om du också tycker att tjuven fick vad han förtjänade!