Make vaknar groggy efter operation, noterar detalj på fruns kropp och ger oväntat förslag

Make vaknar groggy efter operation, noterar detalj på fruns kropp och ger oväntat förslag

Många av oss har nog spenderat en del tid på sjukhus. Förhoppningsvis handlar det om små, enkla grejer – men ibland tvingas man också till mer allvarliga operationer.

Tack och lov får man ju vara nedsövd om de ska göra riktigt rejäla ingrepp – och de som varit med om det vet att man kan vara lite groggy och nästan hög när man vaknar.

Det kan bjuda omgivningen på både smärre chocker och roliga stunder.

En del medel som man använder inom sjukvården hjälper inte bara vår kropp att bli bättre eller bedövas – de kan också skoja lite med våra hjärnor. Exempelvis efter en operation eller undersökning kan man känna sig lite borta beroende på vad de gett en.

Silvia Caswell kom in till sin man på sjukhuset efter att han genomgått en behandling då han var nedsövd. När maken vaknade till var han dock kvar i bedövningsdimman – och frun var snabb med att ta upp kameran för att filma det roliga (allt hade gått bra på sjukhuset).

”Du är så het”, är något av det första han säger efter att ha sett Silvia.

Hans egen sjukhussäng

Strax därefter visar det sig att han av någon anledning helt glömt av den viktnedgång på 35 kilo som Silvia genomgått under den senaste tiden. Maken tittar på henne med sömndruckna, men uppskattande, ögon och lägger flera beundrande kommentarer.

Frun får bland annat säga till honom att det är hans egen sjukhussäng när han poängterar att ”det finns plats för henne med”.

Klippet, som har över 700 000 visningar på Youtube, har blivit omskrivet världen över – och det är verkligen underbart. Familjen kan inte sluta skratta när de ser det här i efterhand och ja, det är svårt även för en annan att se det hela utan att dra rejält på smilbanden!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/UCxHM9SPMLQ” /]

DELA gärna om du också fick ett leende på läpparna, eller skriv en kommentar om du varit med om något liknande!