Målarna hör bankande ljud inifrån bilen – öppnar dörren och får gapskratt som de aldrig glömmer

Man ska inte skratta åt andras olycka, men ibland är det svårt att låta bli. Speciellt när det hela inte är så farligt, enkelt kan lösas – och med tiden sannolikt är något som alla i gruppen kan ha roligt åt.

I stridens hetta är det lätt att låta humöret spåra ur när man råkat ut för någonting. Det har jag själv erfarit – men efter några timmar brukar man kunna skratta åt vad som tidigare kändes som ett elände, men i grund och botten är rätt kul och dråpligt.

Så var det för en målare som var på fel plats vid fel tidpunkt!

Det var när ett gäng målare hade hämtat upp ny färg som man satt in i skåpet. Eftersom det inte fanns nog med plats för alla så fick en av dem ta plats där bak. Man lovade givetvis att köra försiktigt, men en hastig inbromsning skulle få oanade konsekvenser.

Efter att man parkerat bilen hördes bankningar inifrån skåpet. Givetvis var det kollegan som ville ut, eller i alla fall ha deras uppmärksamhet, men det var lite oklart varför.

Tills man öppnade dörren…

Svårt att hålla sig för skratt

Man kan, utan att överdriva, konstatera att mannen där inne är irriterad. Eller ja, han är skogstokig. Under bilfärden har staplarna med färg fallit, burkarna gått sönder, vilket lett till att han täckts i främst vit färg.

Youtube

Den engelsktalande mannen låter svordomarna avlösa varandra, men kollegorna kan inte hålla skrattet tillbaka. De verkar ha svårt att ta den färgindränkta vännen på allvar, men givetvis skulle de senare hjälpa honom att ställa saker och ting tillrätta.

Jag ska erkänna att jag själv har riktigt svårt att hålla mig för skratt! Lyckas du?!

Över 2 miljoner människor har redan garvat åt det roliga klippet!

Vi känner alla någon som kan bli så här skogstokig! Tagga den vännen, eller dela vidare det här klippet till dina vänner! Det kommer garanterat att uppskattas!