Mamma lånar en av sonens nappar – då sträcker han sig fram och får hela nätet att skratta

Jag tror nog faktiskt inte det finns något charmigare än en glad bebis. De är många gånger exceptionellt lättroade och kan för minsta lilla grej skänka glädje åt ett helt rum fyllt med människor. Det är svårt att inte bli varm i hela kroppen när man ser småbarns lyckliga leenden eller hör deras smittande skratt.

Kolla bara in det här underbara klippet (nedan)!

Trots att det inte händer något direkt chockerande så är det något av det mest charmiga och leendeframkallande som jag sett på mycket länge!

Det är då en pappa som har tagit fram sin kamera och filmat när mamma leker med deras son Penn. Hon har lånat en av den lille pojkens nya nappar och stoppat in i sin mun, men kolla nu reaktionen när mamma tar ut den!

Bebisen kan verkligen inte sluta skratta och det är något av det mest smittsamma jag varit med om. Själv sitter jag här och garvar högt här bakom datorn – och det är helt tack vare det här lilla charmtrollet som får en att känna lycka i hela kroppen. Alla problem försvinner tillfälligt när man slänger ett öga på det här.

Får en ny skrattattack

Mamman och pappan verkar båda rätt förvånade över Penns sprudlande reaktion för även de har svårt att hålla sig för skratt. I mitten av klippet får den lille parveln det lite svårt med balansen, men så fort pojken sitter upp igen så kommer en ny, underbar skrattattack!

Videosnutten har i skrivande stund setts av närmare 300 000 människor!

Detta är helt underbart! Tryck igång klippet och låt dig charmas!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/N1umP1iL3NE” /]

Snåla inte nu, tryck på dela-knappen och sprid lite extra glädje till dina vänner i dag!