Mamma träffar bråkig tonårsdotter med toffla från 30 meters avstånd – otroliga klippet har setts av tusentals

Att bråka med sina familjemedlemmar är ingenting konstigt – det gör nog de allra flesta av oss med jämna mellanrum.

Man skriker lite på varandra, muttrar, går iväg några minuter och när man kommer tillbaka brukar det mesta vara löst av sig självt.

Det finns dock andra, mer ovanliga, sätt att lösa sådana här konflikter på. En mamma valde i alla fall att ta till en lite udda metod. Det har dock lett till att klippet på henne och tonårsdottern nu sprids som en löpeld på nätet.

Alla vi som haft tonårsbarn vet att det kan bli lite stökigt, skrikigt och dramatiskt med jämna mellanrum. Då gäller det att visa vem som är den vuxna i rummet, men det är å andra sidan inte alltid det lättaste.

Tappade humöret helt

Vanligtvis är det bäst att man försöker sätta sig ner och diskutera situationen för att komma fram till en lösning, men det kan emellanåt också hjälpa att man skiljs åt för en stund och får samla tankarna.

Nu är det ett videoklipp som sprids på nätet – som visar på ett mindre bra exempel på hur man kan lösa en konflikt inom familjen.

Det är kort och går undan, så häng med, men det är en mamma och dotter som blivit ilskna på varandra.

Sanslöst kast

Tonåringen springer iväg längs gatan för att komma undan bråket, men då väljer mamman att ta av sig sin toffla – av flip-flop-modell – för att kasta mot dottern.

Hon har dessutom bra tryck i kastet och tofflan flyger till och med utanför bild, då den är så högt upp i luften.

Bildkälla: Youtube

Enligt sajten Unilad landar den sedan hela 30 meter bort – rätt på flickan!

Här kan vi snacka träffsäkerhet! Även om det kanske inte är ett optimalt agerande från mamman, så måste jag nog påstå att det är lätt att imponeras av hennes succékast.

Här kan du se det otroliga klippet!

Vad tycker du? Är det ren galenskap eller mer fascinerande?

Tryck nu på DELA om du också imponerades av den otroliga träffsäkerheten!