Mannen blockeras av felparkerad bil – se nu brutala revanschen

Finns det något mer irriterande än slarvigt parkerade bilar? När någon latmask ställer sig fel eller bara vill jävlas – då är det svårt att hålla tillbaka frustrationen. Många gånger när man ska parkera sin bil har man ju dessutom lite bråttom eller är på språng.

Då finns det ett antal alternativ att ta till – antingen tar man några djupa andetag och letar vidare, eller så slår man till med en kontring. Det sistnämnda kan vara lite tidskrävande, men desto mer tillfredsställande. Då låter man ju inte den där ligisten vinna.

En rysk man valde att ta det hela ett steg längre – och har sedan dess gjort succé på nätet.

Bil stod felparkerad

Ja, det var när mannen kom till en full parkeringsplats som han såg hur en vit Lada tog upp mer än en ruta. Den var så pass långt över på parkeringen intill att det inte gick att köra in där.

Youtube

Mannen klev ut ur sin bil, studerade situationen, gillrade en plan och gick sedan tillbaka till sin Ford. Sedan tar han upp en rejäl vinkelslip (!) ur bagageluckan. Vem har ens en sådan nära till hands?

Youtube

Sedan går han fram till den felparkerade bilen och helt enkelt ”sågar loss” den del som blockerar möjligheten att parkera på platsen intill. Därefter är det bara att köra in och ställa sig bredvid den nu ännu risigare Ladan.

Youtube

En annan man står och håller på med sin egen bil en bit därifrån – och när han ser vad som försiggår så tar han fram sin mobilkamera och börjar filma.

Kan straffa sig att felparkera

Tack och lov, ska sägas – nu fick ju resten av mänskligheten chansen att bevittna den här legendariska och brutala revanschen.

Det kan straffa sig att felparkera, helt enkelt – i synnerhet om man bor i Ryssland. Det finns en del som hävdar att det här är fejk. Det vet vi tyvärr inte – men oavsett så tycker jag att den här videosnutten är helt underbar!

Vilken jäkla kontring!

Kolla nu själv in klippet här nedanför – det är helt otroligt!

Tycker du också att det här var en rolig revansch? Man blir ju irriterad på folk som inte kan parkera! Tryck nu på dela-knappen om du håller med, så att även dina vänner får se det här!