Mannen överraskas av kvinna i duschen – nu får klippet miljontals att skratta

Efter en lång dag på stranden så finns det nästan inget bättre än att ta en lång dusch för att skölja av salt, sand och solkräm. Trots att man oftast redan har en god känsla i kroppen så blir man som ny – och känner sig fräschare inför kvällens aktiviteter.

Numera är det många stränder som erbjuder sina gäster att ta en dusch på plats. Man behöver inte ens ta sig hem, utan kan avnjuta renande vatten samtidigt som man är kvar i solen. Jag tycker att detta är helt suveränt!

Blir det för varmt under dagen kan man dessutom gå dit bara för att svalka sig – eller varför inte träffa en intressant person att flirta lite med?

Det här klippet (nedan) har blivit en enorm succé på nätet med nästan 6 miljoner visningar. Det är någon som smygfilmar en stranddusch på avstånd. Där står det en kvinna och tar en skön dusch när det plötsligt kommer fram en man för att även han skölja av sig.

Den främmande, vackra kvinnan frågar då om mannen kan hjälpa henne att tvåla in kroppen – något som han tackar ja till. ”En sådan chans får man kanske bara en gång i livet”, är ju inte helt orimligt att han tänker.

Youtube

Givetvis ska han få samma behandling tillbaka, men när mannen ställer sig för att njuta av främlingens intvålande händer plötsligt något oväntat.

Youtube

Det är den brasilianske komikern Joao Kleber som rusar fram – och ”ersätter” kvinnan utan att mannen märker det.

Men när han blir allt mer närgången så avslöjas skämtet – även om det tar ett litet tag. De gör den här lite förbjudna luringen på 3 olika män. Någon svarar med att bli arg, en annan verkar bara vilja sjunka genom jorden – men gemensamt för samtliga är att de kunnat skratta åt det hela i efterhand och tillåtit komikern att använda det hela som en del av hans TV-program.

Kolla nu in klippet nedan! Det är faktiskt riktigt roligt! Dela sedan gärna vidare om du håller med!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/xHtggevBRGE” /]

Även om det kanske är lite småtaskigt så måste jag erkänna att jag skrattade högt. Det är ju dessutom så att männen i efterhand kunde ha roligt åt det hela – och då är ju trots allt ingen större skada skedd.

Snarare tvärtom! Det är underbart med människor som kan bjuda på sig själva!

Snåla inte nu, DELA om du fick dig ett skratt!