Matte frågar Zeus vem som bajsat på mattan – men lyssna nu när vovven öppnar munnen

Hundar är underbara djur som dock kan ha många konstigheter för sig. Det man vet när man har en vovve under samma tag är att vad som helst kan hända och att det sällan blir en tråkig stund.

Men en stor del av deras charm är att de kan ställa till med tokigheter. Visst kan man bli lite frustrerad emellanåt, men då har de ofta en otrolig förmåga att titta på en med de där söta ögonen och genast få en att smälta som smör i solen.

Inte ens hundar är fria från misstag, men många gånger är de ju faktiskt mer godhjärtade än vissa människor.

Jag minns från min uppväxt när vi bodde granne med en hund som hette Ludde. Han hade alltid massa skojigheter för sig. Det var världens snällaste vovve, men man visste aldrig vad för hyss han skulle hitta på härnäst.

Kan ske olyckor

Oavsett vad han ställde till med så var man dock vänner direkt. Hundar har en makalös förmåga att väcka kärlekskänslor hos oss – och det finns ju en given anledning till att de är ”människans bästa vän”.

Kvinnan i det här klippet blev dock lite trött när hon märkte att någon hade bajsat på mattan i hallen. Hon misstänkte omgående att det var familjens siberian husky Zeus. Nu är han visserligen rumsren sedan många år, men då och då kunde det ske små olyckor.

Matte blev givetvis inte arg på sin söta vovve, men då han har en otrolig förmåga att svara på tilltal och förstå familjemedlemmarnas känslor så startade hon en kamera och började filma när hon konfronterade Zeus.

– Är det du som bajsade på mattan?

Men lyssna nu på svaret! Det här är allt en talför vovve!

Klippet har setts av flera miljoner! Människor charmas av den här söta hunden, men hans svar har dessutom fått massvis att skratta. Vilket charmtroll!

Älskar du också söta hundar? Tryck då på dela-knappen för att sprida lite extra glädje till dina vänner i dag!