MC-knutte ser bilisten kasta skräp på gatan – klockrena hämnden hyllas nu av tusentals

Något som jag nästan är allergisk mot är människor som helt utan anledning skräpar ner!

Det kastas plast, papper och annan skit i både naturen och på våra gator – och det förvånar mig att man är så lat att man inte orkar leta upp en soptunna för att göra rätt för sig.

Människor som skräpar ner förtjänar verkligen att sättas på plats – och det kan många gånger innebära att de lär sig en nyttig läxa.

Det finns dock hjältar ute i samhället som ser till att arroganta människor som skräpar ner sätts på plats. Det ska vi givetvis vara tacksamma över – att det kastas skit hit och dit håller verkligen inte om vi inte vill leva på en sopptipp.

Lär dem en riktig läxa

Mannen i det här klippet (nedan) tog under bara en dag 3 ”nedskräpare” på bar gärning. Han åker runt på sin motorcykel med en kamera på hjälmen och fångar bilisternas skamliga beteende.

Men det är inte allt!

Youtube

Kolla nu när MC-knutten lär de arroganta bilförarna en läxa! Redan efter en av tre hämndinsatser sitter jag och ler bakom datorn, men så slår den här underbara mannen till igen – och igen!

Jag tycker att han gör HELT RÄTT – och de som skräpar ner i klippet lärde sig garanterat en läxa för livet!

Tycker du att motorcyklisten gör rätt? Tryck då på DELA, så kanske vi kan få fler att bete sig på ett vettigt sätt och sluta skräpa ner överallt!