Mika trotsar vintern med iskalla bad – nu har klippet setts av över 2 miljoner

Nästan inget går upp mot ett svalkande bad en varm sommardag, men under höst och vinter är det nästan otänkbart att kasta sig ner i vattnet. Eller kanske inte – om man är från Finland.

Grannen i öst kallas ju för ”Tusen sjöarnas land” och då får man anta att det finns rikligt med badmöjligheter. Att hoppa i efter en stund i bastun kan de flesta njuta av, men att bara gå ner till sjön för att dyka i en ruskig oktoberdag … nej tack!

Mika Sagulin tillhör de starka och modiga själar som badar även under årets kyligare månader. Lite dåraktigt kan tyckas, men vi har alla våra egenheter – och sådant är ju faktiskt ganska härligt.

Tar en oväntad vändning

En viss detalj i hans badande har dock fått miljontals människor att skratta. I ett klipp som han la upp på Facebook förra året kan man se Mika förbereda sig för ett iskallt dopp vid en vacker sjö.

Bild: Facebook/Mika Sagulin

Precis när finländaren ska dyka ner i det kyliga vattnet tar videon dock en väldigt, väldigt oväntad vändning. Jag ska inte avslöja alltför mycket, ni får se själva – men jag väntade mig absolut inte det här.

Det är dock riktigt kul – det kan jag garantera! Kolla nu in klippet själv här nedanför!

När man ser klippet och inser skämtet så förstår man också varför det blivit en sådan succé på nätet. Det har i skrivande stund över 26 000 delningar och 2,2 miljoner visningar.

Snacka om att få genomslag med sitt ”badande”.

Tryck nu på dela-knappen, så att även dina vänner får kolla in den här galningen!