Mormor fastnar av misstag bakom torktumlaren, nu sprids den roliga filmen som en löpeld på nätet

Vi kan alla behöva hjälp av vänner och släktingar då och då, speciellt kanske när det gäller att flytta på tunga saker. Oftast brukar man kanske bjuda på en pizza eller fika efteråt som tack, men den här mormodern blev världsberömd istället!

Emily McDaneld var hemma hos sin farfar för att hjälpa till att flytta torktumlaren. Den hade gått sönder några dagar tidigare och då hade Emilys farfar själv bestämt sig för att fixa den. Sagt och gjort, han behövde inte gå till någon dyr reparatör utan fixade biffen utan problem.

Däremot behövde han lite hjälp med att få tillbaka torktumlaren på rätt plats. Och det var då problemen började. När familjen bär tillbaka torktumlaren upptäcker de allt för sent att något inte står rätt till. Mormor har nämligen lyckats backa in och fastna bakom maskinen och väggen – utan någon väg ut!

– Det blir bara roligare och roligare. Vår farfar hade fixat torktumlaren och behövde hjälp att sätta den på rätt plats. Stackars Mormor, hon fastnar bakom torktumlaren. Kanske inte den smartaste planen någonsin, men det blev några goda skratt! Det är alltid ett äventyr i McDaneldhuset” säger Emily.

Redan nu kan jag avslöja slutet och berätta att mormor kommer loss, även om det krävs en del ansträngning och två starka män! Men det är resan mot friheten som är målet. Jag kan själv inte låta bli att skratta åt situationen när mormor börjar skratta åt klantigheterna.

Flera miljoner har redan sett det här klippet som är ett av de mest delade världen just nu. Scrolla ner och titta själva så kommer ni förstå varför!

Det börjar med att mormor plötsligt inser att något i planen har gått snett – hon sitter ju fast för tusan!

 

När klantigheten i situationen går upp för henne kan hon inte hålla tillbaka skrattet… Det var tur att Emily var där och fångade hela debaklet på film!

Det krävs en del manövrerande av hela familjen som försöker komma på olika lösningar på problemet. Tillslut kommer de fram till att mormor måste klättra över maskinen.

Nu är räddningsaktionen i fullgång. Allt till ljudet av mormors klingande skratt. Det är så härligt att se något ta det hela med humor och med ro!

Slutet gott, allting gott! Mormor klarade sig med blotta förskräckelsen… Men eftersom allting fångade på film fick hon ett minne för livet!

Här är filmen som just nu delas av miljoner på nätet.

[arve url=”https://youtu.be/LdTpEiTgdyc” /]

Jag tycker att den här mormodern var underbar och blev väldigt glad av hennes skratt och familj, dela gärna den här artikeln vidare om du känner samma sak!