Mormor kliver upp på pall för att natta bebisen, sekunden senare skrattar hon åt dråplig incident

Något av det bästa jag visste som liten var att umgås med mormor och morfar. De älskade att skämma bort en och hittade alltid på roliga saker. Hemma med föräldrarna fanns det liksom mer måsten.

Det är nog dessutom få som kan visa sådan kärlek som en farmor eller mormor till sitt barnbarn. För många blir det som ett nytt kapitel i livet när man åter igen får ta hand om en liten krabat. Det är ofta underbart att se!

Men när man börjar komma upp i åldrarna kan det bli allt tuffare att klara av allt det som en pigg och spänstig 30-åring gör. Som att sparka boll, vara med på alla lekar – eller en till synes så enkel sak som att natta bebisen.

Kolla bara in det här klippet (nedan). En liten söt mormor (hon är bara 1,50 lång) ska lägga sitt barnbarn på kvällen. Inne i rummet finns en kamera så att man ska kunna hålla koll på barnet under nätterna.

Gör vad som helst

Mormodern måste kliva upp på en pall får att nå över kanten på spjälsängen – men trots det här lilla knepet så ska det visa sig vara en komplicerad procedur. Men det råder ingen tvekan om att hon gör vad som helst för sitt barnbarn!

Jag ska inte avslöja för mycket, men det här är faktiskt rätt roligt! Till saken hör att ingen kom till skada – och man har själva skrattat åt incidenten i efterhand.

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/F2NIWOwjW1o” /]

Man valde själva att dela med sig av det här klippet på nätet. Med andra ord gick det bra både för mormor och bebisen. Ingen kom till någon skada alls – annars hade det självklart varit något helt annat!

Huruvida klippet är fejk eller inte har jag faktiskt ingen aning om. En del sådant här som är iscensatt florerar ju trots allt på nätet. Hur det ligger till med detta klippet vet jag ärligt talat inte.

Tryck gärna på dela-knappen om du också tycker om mor- och farmödrar som gör vad som helst för sina barnbarn!