Någon har lagt på människoröst på lättskrämd hamster – och nu skrattar tusentals åt videon

Det finns något roligt med att lägga människoröster på djur. Det kan räcka med att man tänker på hur det kan låta för att bli på bra humör!

Vi har tidigare skrivit om en hunds talande reaktion när husse berättade att han gett vovvens godis till familjens katt – och det blev otroligt uppskattat av er läsare.

Nu har det kommit ett nytt klipp på det här lite knasiga temat!

Lättskrämd hamster överraskas

Videon har lagts upp på Facebook av Phillip Sean Rogers. Den är bara några sekunder lång, men det är en specifik reaktion som nu gjort att klippet setts av över 5 miljoner människor.

En söt, liten hamster står och tittar upp mot en vägg. Då närmar sig husse med ett finger bakifrån och petar till sötnosen vid rumpan.

Bild: Facebook

Djuret blir – minst sagt – överraskat och det verkar ta någon sekund för honom att samla sig. Det som dock många tycker är roligt är det människoskrik som videoskaparen redigerat in i klippet.

Helt inne i sin egen värld

Det är otroligt bra gjort – och det ser precis ut som att gallskriket kommer från hamstern (så är det dock inte). Speciellt om man noterar hur överrumplad det lilla djuret blir av att plötsligt upptäcka att det är någon bakom.

Bild: Facebook

Sötnosen verkar vara helt inne i sin egen värld – något vi alla nog kan relatera till.

Se nu det uppmärksammade klippet här nedanför!

Vad tycker du om det här? Roligt eller taskigt? Glöm nu inte att DELA vidare artikeln, så att även dina vänner får se klippet!