När Hasse Backe fick samtal från ilsket Ikea-bud – och tappade det totalt: ”Vilket jävla skitsnack”

Humorshowen ”Den som skrattar förlorar” har fått en egen podcast.

I det senaste avsnittet så avslutas programmet med en klassisk busringning – till självaste Hasse Backe. Det är ett ilsket och bestämt Ikea-bud som ringer till fotbollstränaren och hävdar att han står nere på gatan med en stor hög möbler som Hasse har köpt.

Reaktionen? Helt underbar!

Bild: Wikimedia Commons

Det är väl få som missat Facebook- och Youtubesuccén ”Den som skrattar” förlorar som går ut på att två eller fler personer sitter mittemot varandra och drar usla skämt och ordvitsar för varandra. Målet är att man ska hålla sig för skratt – något som sällan går speciellt bra.

Busringer till Hasse Backe

Den 16 januari kom ”Den som skrattar” även som podcast. Den finns att lyssna på hos bland annat iTunes, Poddtoppen och Spotify. Förutom skämt, vitsar och skratt bjuds det på aningen hjärndöda spaningar, märkliga nyheter – och busringningar.

Bild: Newsner

I det senaste avsnittet, ”Personen i Nacka”, som släpptes under torsdagen, avslutar man med att ringa upp Hasse Backe. Fotbollstränaren – som bland annat coachat AIK, FC Köpenhamn och New York Red Bulls – får ett samtal från ett Ikea-bud som hävdar att han står utanför med en himla massa möbler. Det är ett stort antal bokhyllor och flera sängar.

Det hela eskalerar snabbt

Hasse blir givetvis förvånad, väldigt frågande – och nästan lite irriterad. Samtidigt blir Ikea-budet, å sin sida, allt mer benägen att hans kund ska komma ut och lägga vantarna på det som han ju har beställt.

Busringningen är gjord med förinspelade fraser från budkillen, så han upprepar sig många gånger – något Hasse dock inte verkar märka. Vi ska inte avslöja alltför mycket om hur det hela eskalerar, men hoppas att det ska bjuda dig på ett gott skratt!

Lyssna på busringningen i spelaren här nedanför!

Hasse är ju ändå riktigt skön här – och tro fasen man blir irriterad när en påstridig budkille ringer och är lite uppkäftig. Tryck nu på dela-knappen, så att även dina vänner får höra det här!

Man saknar ju faktiskt tiden när busringningar tillhörde vardagen!

Lyssna gärna på hela poddavsnittet ”Personen i Nacka” via iTunes, Poddtoppen eller Spotify!