Nya Robert Gustafsson-klippet sprids som en löpeld på nätet – men är inget för känsliga personer

Robert Gustafsson är ett av Sveriges stora humorgenier. Genom åren har han fått oss att skratta så tårarna rinner otaliga gånger – och man har kunnat se honom i otroligt många sammanhang under de senaste decennierna.

”Robban”, som i dag är 55 år, har dock inte alls slagit av på takten.

Nyligen skrev vi om att han var tillbaka som speedwayföraren Tony Rickardsson, men nu har han även recenserat handsprit som en tourettesdrabbad informationsansvarig på Konsumentverket.

Det är hysteriskt kul – men absolut inget för den lättkränkta!

Panelmedlem i Parlamentet, skådespelare i Torsk på Tallinn och imitatör på Sveriges största humorscener – för att bara nämna några av de sammanhang då Robert Gustafsson fått oss att skratta så man kiknat.

Går fel redan i presentationen

Nu, så här i coronatider, har han dessutom gett sig på att recensera handsprit. Det är ju väldigt viktigt att man värnar om sin renlighet och hygien i dessa tider.

I ett klipp på sin Facebook-sida står Robert med handsprit framför sig.

Bild: Facebook/Robert Gustafsson

Han presenterar sig som Tourettes, men ändrar snabbt till Tore Etsen. Han är informationsansvarig på Konsumentverket och Folkhälsomyndigheten – även om det sistnämnda verkar lite väl svårt att säga.

Sedan drar det igång!

Ballar ur totalt på slutet

Som ni kanske redan förstått har Tore tourettes syndrom. Ord förvrängs och ändras så att de blir snuskiga och fula. Det här är alltså INGET för den lättkränkta eller personer som inte tål att höra lite mer ekivoka ordval.

På slutet går det dessutom HELT åt skogen. Jag ska dock inte avslöja alltför mycket, ni får själva se klippet här under – men jag skrattade så att tårarna sprutade. Robert är ju helt otrolig – underhållning när det är som allra bäst!

Tore Etsen om Handsprit

Tore Etsen om Handsprit

Posted by Robert Gustafsson on Monday, May 4, 2020

Kunde du hålla dig för skratt på slutet? Jag var inte ens i närheten av att lyckas!

Herregud, vad rolig han är! Det kan nog dock vara bra om man själv inte tar efter det där språkbruket. Då ligger man nog risigt till.

Tryck nu på DELA för att sprida skrattet vidare! Det uppskattas garanterat i dessa tider!