Papegojan hör plötsligt sin favoritlåt – se nu underbara reaktionen när han vänder sig om

Papegojan hör plötsligt sin favoritlåt – se nu underbara reaktionen när han vänder sig om

Papegojor är otroligt intelligenta djur som har en fascinerande förmåga att lära sig nya saker. Allt från att prata till att uppskatta musik eller förstå när på dagen som ägaren kommer hem från jobbet.

Fåglar lever mycket på instinkt, men de kan också utveckla egenskaper och färdigheter långt in i livet. Precis som oss människor så är de nyfikna och älskar sällskap med andra – det är nog en stor del av att de är så pass populära.

Jag hade själv en undulat när jag var liten. Han blev riktigt tam med tiden och älskade att springa runt på köksgolvet och leka med sin boll som var nästan lika stor som honom. Det var en fågel med många egenheter, men det är ju sådant som bygger charm.

Kakaduan i det här klippet (nedan) är en riktig musikfantast. Han har många låtar som han tycker om att sjunga och dansa med till, men den absoluta favoriten är ”Gangnam Style” av artisten Psy som släpptes år 2013.

Bild: Youtube

Även om man har full koll på den låten eller inte så är det här otroligt underhållande. Papegojans rörelser i takt till musiken är verkligen imponerande – och det går inte att hålla tillbaka leendet när han hoppar runt till den populära låten.

Kolla nu in klippet själva! Över 7 miljoner människor har redan gjort det! Du kommer garanterat att bli på bra humör!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/qTl1asCDOgs” /]

Visst var det här glädjehöjande? Tryck nu på dela-knappen om du håller med!