Pappa ska rensa löv i trädgården – men se nu chocken när han inser vad som döljer sig i högen

Som liten var något av det bästa jag visste att skoja med mamma och pappa. Jag min bror var riktiga busfrön och våra föräldrar kunde aldrig slappna av. Plötsligt var det någon som gömde sig bakom dörren för att skrämmas, eller hade för sig liknande upptåg.

Det är verkligen underbart att kunna skratta och ha roligt tillsammans med familjen. Många gånger fick vi syskon tillbaka – främst av pappa. Framför allt brukade han kittla mig under fötterna och där och då ångrade man sig bittert.

Alla sådana här minnen gör sammantaget att man ser tillbaka på en händelserik och skojig barndom! Vilken energi man hade på den tiden!

Ett perfekt att skrämma pappa var när han var ute och arbetade på tomten. Antingen när han hade hörselkåpor på sig, eller när han bara var väldigt koncentrerad på något. Det var då man fick passa på att smyga sig fram!

Den största högen

Barnen i den här familjen, i klippet nedan, verkar också vara riktiga busungar!

Pappa är ute för att snygga till i trädgården och har nu plockat fram lövblåsen. Det ska sägas att mamma, som håller i kameran, faktiskt hade ett finger med i leken. Men pappan, som inte anar något, knatar fram till den största lövhögen på tomten.

Han börjar blåsa på, fullt ös – men plötsligt dyker något oväntat upp ur lövhögen. Något som han aldrig hade väntat sig. Pappans chock blir total – och han till och med faller bakåt!

Det ska sägas att det hela slutar med massvis av skratt – men se nu vad som döljer sig i lövhögen och skrämmer livet ur den stackars pappan! Jag tänker inte avslöja vad, du får se själv först!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/fjos4_z9eNQ” /]

Vilka busungar! Barnen och mamma hade gemensamt orkestrerat det här hysset för att skoja med pappa – och det blev verkligen en fullträff!

Visst är det underbart när man kan skoja inom familjen? Jag blev i alla fall på bra humör av detta klippet! Tryck nu på dela-knappen om du håller med, så kan du skänka ett extra leende till dina vänner i dag!