Pappan muntrar upp familj och grannskap med klockren video – nu hyllas han av tusentals

I tuffa tider så gäller det att försöka koppla bort de trista tankarna emellanåt – och i stället fokusera på det roliga som trots allt finns i livet.

Somliga är bättre på det där än andra, men att ha glädjespridare i sin närhet är oerhört viktigt!

Pappan i det här klippet (nedan) hyllas nu av tusentals – efter sitt klockrena initiativ då en besvärlig översvämning slagit till mot staden Townsville.

 

 

Det var i nordöstra Australien som ett oväder skapat översvämningar i området. Det här hade så klart lett till en hel del problem för de boende i staden. Bland annat för den här lilla familjen. Det fanns mycket att ta tag i, en del bekymmer att älta – men samtidigt blir allt inte bättre av att tjura.

Youtube

Att i stället fokusera på det roliga kan vara mycket betydelsefullt!

Ett viktigt uppdrag

Det såg den här pappan, Scott Munro, till att göra då han märkte att en uppblåsbar leksakskrokodil flutit upp mot familjens uppfart. För att rädda frun och sonen från den ”livsfarliga” besten, så klädde han av sig och låtsades ge sig ut på ett viktigt uppdrag.

– Jag har fått syn på en mäktig varelse, säger han och försöker efterlikna äventyrarlegenden Steve Irwin.

– Var försiktig, viskar han sedan till lille sonen.

Därefter ger sig pappan iväg mot vattnet och den väntade krokodilen – och går till attack!

Youtube

Det blir en rejäl brottningsmatch på den översvämmade gatan och familjen, som står kvar på uppfarten, kan inte hålla sig för skratt!

Se nu själva det uppmärksammade klippet!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/cAy3rbsO2DE” /]

Snacka om att göra det bästa av situationen! Jag tycker att det här är helt underbart! Man måste alltid tillåta sig själv att kunna ha roligt! Tryck gärna på dela-knappen om du håller med!