Pelle fick nog av telefonförsäljare – men nästa gång det ringer tar han klockren revansch

Vi är säkerligen många som beklagat oss över att telefonförsäljaren aldrig slutar ringa. De ska sälja på en allt mellan himmel och jord – och det kan i längden bli ruskigt frustrerande.

Komikern Pelle Jönsson tröttnade han med, men ville göra något åt saken. Så han bestämde sig för att skoja lite med en stackars försäljare.

I sådana här sammanhang tycker jag det gäller att hålla sig på rätt sida gränsen. Personen på andra sidan försöker ju faktiskt bara göra sitt jobb. Samtidigt måste man ju få ha lite roligt när de ringer och vill ha ens pengar.

Men nästa gång när ett lite skumt nummer ringde så var Pelle beredd. Han valde att spela in samtalet och satte sig mitt framför kameran. Sedan gör Pelle allt han kan för att driva med telefonförsäljaren.

Det är faktiskt riktigt svårt att hålla sig för skratt när han med flit missuppfattar det allra mesta som säljaren berättar om identitetsstölder.

Pelle har sedan lagt upp klippet på sin Youtube-kanal och skriver själv:

”Tänkte för en gångs skull lägga upp en helt utan klippning och bara visa hur jobbig jag och dom är. Allt detta med massor av kärlek såklart. NOT! Haha! Håll ut till slutet när hon lackar och tror att telefonen är avstängd!”

Så ja, häng med hela vägen – ni kommer inte att ångra er! Kolla in klippet här nedanför!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/d7PksmdL948″ /]

Tryck nu på DELA om du också är trött på telefonförsäljare!