Programledarens blöta ”smygare” – som nu får tusentals tittare att skratta

Ibland behöver man lägga en rejäl brakskit. Ni vet känslan när det trycker på av Guds nåde, men tillfället absolut inte är det rätta för att lätta på trycket. Då får man antingen försöka lägga en ”smygare” eller göra allt man kan för att hålla prutten inne.

Wendy Williams är en välkänd amerikansk komiker och programledare. Nyligen hade hon uppenbarligen problem med gaser under en live-sändning, men valde då alternativet att försöka klämma ut en fis – utan att någon skulle märka.

Det gick så där...

Släpper en riktig ”smygare”

Många av The Wendy Williams Shows tittare fick sig en rejäl chock när programledaren satt och pratade till sin publik – men mitt i monologen kunde man höra hur hon försökte släppa en ”smygare”, som dock tusentals uppmärksammade.

Twitter

Mikrofonerna plockar upp vad som låter som en utdragen, stinkande prutt samtidigt som Wendy ser extremt obekväm ut i sin fåtölj. En del andra menar dock att det absolut inte är säkert att det handlar om en fis.

Twitter

Vad tycker du det låter som? Spärra upp öronen någon sekund in i klippet nedan!

Reaktionerna på sociala medier blev helt vilda då TV-programmet många gånger ses av hundratusentals tittare.

”Skrattat i 30 minuter efter att Wendy Williams mikrofon plockade upp hennes egen fis”, skriver en person på Twitter.

”Kan inte sova eftersom jag inte kan sluta tänka på att Wendy Williams la en äcklig fis under fredagens talkshow”, medger en annan.

”Jag såg precis Wendy Williams lägga en brakare samtidigt som hon pratade på sin show och jag bokstavligen gråter av skratt”, berättar en tredje.

”Wendy Williams la den blötaste prutten på sin show i går”, hävdar en fjärde.

Vi har alla varit lite risiga i magen någon gång och det här är ju fullt mänskligt, men det är samtidigt svårt att inte dra på smilbanden när man nästan kan höra hur blöt och stinkande den här fisen är!

Jag förstår att Wendy inte såg helt bekväm ut där i sin fåtölj!

Snåla inte nu, tryck på DELA så att även dina vänner får se det här!