Reporter bryter ihop när han hör bondens unika skratt, men lyssna nu på svaret i bakgrunden

Smittsamma skratt är något av det härligaste som finns!

De kan samtidigt sätta en i lite jobbiga situationer. Ni vet när det inte alls är läge för att skratta, men det går liksom inte att hålla det inne.

Det här känns som något de flesta av oss har varit med om – och i efterhand är det inte sällan något man ser tillbaka på med glädjekänslor i kroppen!

Att det inte är helt enkelt att kontrollera sina känslor – och sitt skratt – fick reportern i det här härliga klippet (längre ner) uppleva på bästa tänkbara sätt. Han ska genomföra en intervju med en bonde – men noterar omgående att han låter som en tupp när han skrattar.

Youtube

Det hela leder till en riktig skrattfest med de två männen, men plötsligt kommer ett svar från en bit bort. Ja, det är en riktig tupp som verkar ha hört bondens skratt – och replikerar.

Det kan ju nästan ses som ett kvitto på att det inte bara är reportern som inbillar sig, utan bonden låter verkligen som ett av djuren på hans gård.

När tuppen svarar går det givetvis ännu mer utför för reportern, som redan haft svårt att kontrollera sitt skratt. De får helt enkelt avbryta intervjun, men det mest underbara är att bonden inte alls surar. Han skrattar på riktigt bra han med, på sitt unika vis!

Det är omöjligt att se det här klippet utan att själv dras med – och jag kan verkligen förstå att reportern har svårt för att hålla sitt skratt tillbaka. Bonden är ju helt underbar!

Kolla själva in videosnutten! Det har redan 800 000 människor på nätet gjort!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/-KU-o5HZGTk” /]

Passa nu på att muntra upp någon en dag som denna! Tryck på dela-knappen för att sprida lite extra glädje!