Resenärerna fattar ingenting när flygvärdinnan börjar slå på bagagehyllan – sekunden senare inser alla det otroliga

Att flyga är inte alltid det roligaste. Även om målet ibland kan vara både spännande och roligt, så är det inte så kul att sitta i en trång stol med dåligt benutrymme i många timmar.

En del kan sova bort den mesta av tiden, men andra får nöja sig med att lyssna på musik, titta på film eller bara fundera över livet.

Det handlar helt enkelt om att få tiden att gå så snabbt som möjligt.

Tänk om man i stället kunde göra något sensationellt och minnesvärt av själva flygningen. Så blev det faktiskt ombord på ett tyskt plan för en tid sedan – och klippet från kabinen har nu fått flera miljoner människor att häpna.

Börjar dunka med handen

Ja, passagerarna ombord på det här Condor-planet fick en flygtur de aldrig någonsin kommer att glömma. En av flygvärdinnorna är på väg för att kontrollera det sista innan starten – men börjar då plötsligt dunka med ena handen på luckan till ett av bagageutrymmena.

Bild: Youtube

Hon gör det i takt, vilket skapar en slags melodi – och snart fylls hela kabinen av sång, klappande och dans från passagerarna.

Allas dras med i stämningen som sakta men säkert bara stegras.

Bild: Youtube

Det är det tyska bandet ”Voxxclub” som är på väg till Blumenau för att fira den klassiska Oktoberfesten.

Bild: Youtube

Musikerna, flygpersonalen och andra resenärer sjunger plötsligt alla med i låten ”Rock Mi” och stämningen ombord liknar inget man tidigare sett. Helt otroligt!

Bild: Youtube

Vad som skulle vara en vanlig, rutinmässig flygning blev något helt annat!

Hur planerat klippet är – det är givetvis svårt att svara på, men helt spontant är det så klart inte. Videon filmas från flera olika vinklar och på ett klockrent sätt, så här har det behövts viss förberedelse.

Det hela känns dock väldigt genuint – och så här får det gärna bli när jag sätter mig på ett flygplan nästa gång! Vilken fantastisk stämning och fest!

Hade du också velat ha det så här nästa gång du ska ut och flyga? Tryck då på dela-knappen här nedanför, så kanske vi kan få till lite roligare flygningar framöver! Tänk att få uppleva något sådant här!