Reuter och Skoog på Arbetsförmedlingen – sådan här underhållning görs inte längre!

Suzanne Reuter är utan tvekan en av Sveriges mest folkkära skådespelare.

Genom åren har hon synts till i många bejublade roller. Senast gjorde den i dag 68-åriga stockholmaren en otrolig insats i ”Vår tid är nu”.

Hon har dessutom fått oss att skratta massor under sin framgångsrika karriär – bland annat som mamma Lena i den underbara serien Svensson Svensson.

Det är dock med Ulla Skoog vid sin sida som en del klassisk humormagi verkligen har skapats.

Foto: TT

Reuter och Skoog är båda underhållare av rang. Jag vet inte hur många gånger jag suttit i TV-soffan och skrattat åt alla påhitt som de här underbara kvinnorna kommit på.

Nu har det gått en tid sedan de var som mest aktiva, men det är verkligen med värme som man minns den klockrena humor som duon skapade.

Får ett totalt sammanbrott

Minns du sketchen när Skoog, som arbetssökande psykolog, kommer till Arbetsförmedlingen?

Bild: Facebook/SVT/Reuter & Skoog

Hon möter då handläggaren Reuter – men det hela går inte riktigt som någon av dem tänkt. Skoog går omgående in i sin yrkesroll och sakta men säkert driver hon Arbetsförmedlingens representant till vansinne.

Reuter är helt lysande. Hon går från professionell till irriterad och förbryllad för att slutligen få ett totalt sammanbrott.

Det blir alltså inte det mest produktiva mötet – och jag tycker nog man kan se det som en klockren passning till den svenska myndigheten.

Kolla nu själv in den geniala sketchen! Även Skoog är helt otrolig i sin roll – och jag kan inte sluta skratta!

Underhållning var verkligen bättre förr – och sådan här humör görs inte längre, men om du vill se mer kan du också kolla in när Suzanne Reuter gjorde en klockren sketch om svenska posten!

Snåla inte nu, tryck på dela-knappen för att bjuda dina vänner på lite skrattfylld nostalgi i dag!