Robert Gustafsson blir ”gravt bipolär” – här är klockrena klippet som får oss att skratta rakt ut

Det finns ingen roligare människa i Sverige än Robert Gustafsson – det är i alla fall min bestämda uppfattning.

Men har du sett klippet där han ”avslöjar” hur det är att vara gravt bipolär och sedan förvandlas till en söndagsskoleflicka? Här är det total skrattgaranti!

Jag tror inte det finns någon som svensk som missat när Robert Gustafsson gör succé i Parlamentet. Det finns liksom inget enskilt tillfälle då han river ner skratt – det handlar snarare om att det är otroligt kul varenda gång.

Blir gravt bipolär

Det här klippet (nedan) hade jag dock aldrig sett tidigare, men här är ”Robban” verkligen i sitt esse – och jag skrattar så att tårarna rinner. Det inleder med att Robert Gustafsson får en fråga om kyrkovalet (som var aktuellt när programmet spelades in 2018).

Youtube

Då får han först uppmaningen att vara ”gravt bipolär”, sedan att förvandlas till en besatt söndagsskoleflicka – för att därefter avsluta med en klockren imitation av Mandelmanns.

Just hur han i inledningen går från sorgsen till arg till sprudlande är helt otroligt – och det är inte konstigt att publiken fullkomligt viker sig av skratt.

Kolla nu själv in det bejublade klippet!

https://www.youtube.com/watch?v=EDcoFEdSqzo

Tycker du också att Robert Gustafsson är helt underbar? Tryck då på DELA så att även dina vänner får se det här klockrena klippet!