Robert Gustafsson gör dundersuccé i Parlamentet – när han sågar sjukdomar: ”Bara inbillning”

Så här i coronatider så kan vi behöva livas upp en stund.

Allt i vår vardag kan inte få handla om det hemska viruset, rasande börser och känslan att knappt kunna umgås med andra.

Vem är då bättre lämpad att få en på bra humör än humorkungen Robert Gustafsson?

Ja, om det är någon gång som humor och skratt behövs, så är det nu. Att få tänka på något annat än corona en liten stund tror jag vi mår bra av – även om det givetvis är viktigt att vara uppkopplad mot omvärlden och att hänga med i nyhetsflödet.

”Sjukdomar är bara inbillning”

Varför inte plocka fram ett av de bästa klippen någonsin från TV4:s program Parlamentet?

Bild: Youtube

Robert Gustafsson är verkligen på topp – och passande nog, i de här tiderna, så inleder han med att prata om sjukdomar. ”Robban” menar dock att de bara är inbillning – och mest sitter i våra huvuden.

Han går sedan vidare till att bli expert i ”Fråga Lund” och att veta allt om alternativmedicin under ronden ”Tips från coachen” – och varken panelmedlemmarna eller publiken kan hålla sig för skratt.

Jag stämmer också in i hyllningskören – Robert är verkligen helt obetalbar.

Kolla nu själv in klippet, med över 1 miljoner visningar, här nedanför – och tänk på annat än just corona en liten stund!

Tycker du också att Robert Gustafsson är helt underbar? Tryck då på DELA så att även dina vänner får sig ett extra skratt i dag! Det kan säkerligen behövas!