Robert Gustafssons oväntade uppmaning om toabesök – för att stoppa coronakrisen: ”Helt normalt för mig…”

Så här i coronatider gäller det att man är extra noggrann med hygien och renlighet.

Någon som verkligen går i bräschen för det här är komikern och skådespelaren Robert Gustafsson.

I ett klockrent klipp från SVT ger han nu sina bästa knep för toalettbesöken – så att man håller sig fräsch och bacillfri i pandemin.

Robert Gustafsson har flera gånger talat ut om sin hypokondri och bacillskräck, men även om han ska vara mer sansad kring sådant där i dag, så lever spåren kvar.

Nu, när man väntas vara extra renlig och noggrann med sin hygien under coronakrisen, så är ”Robban” rentav ett föredöme.

Roberts knep – på toaletten

I programmet Luuk & Hallberg på SVT, som Gustafsson nyligen gästade, så berättar han om sina toalettbesök – som dock inte förändrats något under pandemin. Hans udda vanor inne i badrummet kan dock vara något för oss andra att ta efter nu i kristider.

Bild: Facebook/SVT

Här greppas det inte tag om handtag eller spolas på vanligt sätt.

Nej, den folkkäre komikern har sina helt egna knep för att undvika bacillspridande kontakter – och som alltid, så gör ju Robert Gustafsson det hela till lite av en show!

Kolla nu själv in klippet där Kristian Luuk närmast chockas!

Inte bara är han fantastisk rolig och underhållande – Robert Gustafsson kan nog dessutom vara något på spåren här. Kanske borde fler av oss använda handleder och fötter när man går på toa numera?

Vi måste ju alla göra vad vi kan för att hantera situationen på bästa sätt nu i coronatider!

Foto: Adam Ihse / TT

Visst är Robert Gustafsson helt underbar? Tryck på DELA om du håller med, så kanske vi kan få stopp på den här hemska coronaspridningen!