Robert Gustafssons penisanekdot får Carola att vika sig av skratt

I söndags gästade Robert Gustafsson, Carola Häggkvist och Mats Sundin TV4:s populära program Hellenius Hörna.

Samtliga tre har bringat stor glädje till svenskarna under tiotals år – och när man nu var samlade i samma soffa, så blev det givetvis stor succé.

Bland annat efter en minst sagt udda anekdot från Robert Gustafsson – som fick Carola att vika sig av skratt.

– Jag var tävlingscyklist när jag var ung och tappade snoppen en gång, avslöjade han.

Komikern Robert Gustafsson, artisten Carola Häggkvist och förre hockeyproffset Mats Sundin var alla med i David Hellenius omtyckta söndagsprogram som brukar kunna bjuda på många skratt för både gäster och tittare.

Snöglopp och motvind

Den stora höjdpunkten i söndags kom efter att Robert Gustafsson delat med sig av en minst sagt märklig berättelse som hade med hans penis att göra. Stjärnkomikern avslöjade att den en gång i tiden försvann.

– Jag var tävlingscyklist när jag var ung och tappade snoppen en gång. Jag hittade den till slut. Det var väldigt kallt, snöglopp och motvind – och man hade kortbyxor på sig. Jag cyklade väldigt långt, väldigt länge, sa han.

Efter det tuffa träningspasset gick Gustafsson in och duschade – och det var då som paniken slog till på allvar.

– Jag gick in i duschen och tvålade in mig som vanligt och så kom man ner – och den var borta. Den var försvunnen. Det är sant. Jag hade en navel här och en navel där nere. Den hade liksom krupit in, sa Robert med tillhörande gest och grimas som fick fick bland andra Carola att bryta ihop av skratt.

”Det tog en minut”

– Men en snopp kan väl inte försvinna? undrar David Hellenius.

– Jo, min kan, svarar Gustafsson direkt. Jag fick panik och spolade varmvatten – och då kom den långsamt ut. Det tog en minut.

Komikern berättade sedan att den udda incidenten var en av anledningarna till att han slutade som tävlingscyklist.

Se nu ett kort utdrag från programmet här nedanför!

Robert Gustafsson bjuder alltid på sig själv och är en fantastisk underhållare! Tryck nu på DELA om du håller med och sprid skrattet vidare till dina vänner!