Roligt klipp: Katten bajsar på dottern i bilen – då brister hela familjen ut i gapskratt

Vi kan alla tröttna på saker då och då. Det kan handla om allt från att stå i en lång kö på Ica till att sitta i ett väntrum eller åka långt med buss. Då vill man bara därifrån och göra något roligare.

Speciellt för rastlösa själar kan sådana här situationer innebära problem. Om man inte är bra på att få tiden att gå på egen hand, studera folk eller bara njuta av lugnet – då är stillasittande situationer, eller när man behöver vänta länge, något av det absolut värsta som finns.

 

 

Katten i det här klippet (nedan) älskar vanligtvis att åka bil. Han brukar försöka titta ut genom rutan och studera landskapet, har familjen berättat. Därför behöver han inte ens vara i en bur, för den här missen tar det här med bilåkande hur lugnt som helst.

Lätta på trycket

Men den här gången, när familjen skulle iväg och då tog med sin lille misse, så tröttnade han plötsligt. Samtidigt som han verkade vara lite nödig, för plötsligt började det här rumsrena busfröt att bajsa på dottern i familjen.

Youtube

Snacka om bevis på att vara uttråkad. Och vi vet ju alla hur efterlängtat det kan vara att få lätta på trycket efter att man knipit igen under en bra stund.

Dotterns reaktion? Hon tappar det fullständigt och börjar storgråta.

Resten av familjen kan dock inte sluta skratta och det hela landar i en helt hysterisk situation. Katten verkar dock ta det hela med ro och sitter lugnt kvar i flickans knä.

Youtube

Pappan som filmar kan knappt hålla kameran still på grund av alla skrattsalvor! Lite elakt kan väl tyckas, men ärligt talat så är ju det här ingen farlig händelse alls. Mer kul än hemskt – utan tvekan! Jag ska faktiskt erkänna att jag hade svårt att hålla tillbaka skrattet!

Lite barnsligt – men kul

Kolla nu in klippet själv, som tiotusentals människor redan gjort! Visst, lite barnsligt och omogen är det kanske – men vem orkar vara seriös hela tiden?!

Jag fick mig ett gott skratt åt detta klippet! Snåla inte nu, DELA vidare till dina vänner för att bjuda dina dem på ett extra leende i dag!