Roligt klipp: Krister kommer in som 99-årige Enok – får publiken att vika sig av skratt

Stefan och Krister är ett komikerpar som roat svenskarna sedan 1981. Genom åren har de gjort otaliga shower och gestaltat diverse karaktärer som fått miljontals att vika sig av skratt.

Det är en humor som verkligen går hem i de flesta stugorna!

Det hela startade med att Stefan och Krister var 2 trubadurer som uppträdde på mindre scener. De började dock allt mer föra in humor i sina shower, ofta med lite bondtema och fokus på landsbygden.

Några år senare skulle de dock slå igenom – och har sedan dess varit ett av Sveriges absolut mest kända och uppskattade komikerpar. Deras buskishumor har verkligen gått hem hos svenskarna – och genom åren har säkerligen miljontals garvat åt deras galenskap.

Stefan och Krister har gjort allt från TV-programmet Full Frys till teaterföreställningarna Campa i klaveret och En mor till salu. De har dessutom släppt ett antal låtar.

En av de mest kända karaktärerna är nog Birger. En annan är brevbäraren Dag-Otto som varit med i en del uppträdanden, men som spelades av Jojje Jönsson.

Hur som helst så är det svårt att hålla sig för skratt när man tar del av Stefan och Kristers shower och påhitt. Det kanske inte är en humor för alla, man måste exempelvis tåla lite fräckare skämt, men den absoluta majoriteten drar garanterat på smilbanden.

I det här klippet (nedan) kommer Krister in som 99-årige Enok. Han blir utfrågad om sitt liv av Stefan, avslöjar både det ena och det andra – och det hela är helt klockrent!

Jag skrattar så att tårarna rinner och det verkar även publiken göra!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/nOfwqluVszk” /]

Tryck nu på DELA om du också skrattat åt Stefan & Krister genom åren!