Roligt klipp: Stefan & Krister om att köpa blommor till frugan

Stefan och Krister är ett välkänt och folkkärt komikerpar som roat svenskarna ända sedan 1981. Genom åren har de gjort otaliga shower och gestaltat karaktärer som fått deras publik att vika sig av skratt.

Det är en typ av humor som verkligen går hem i de flesta stugorna!

Framgångssagan startade med att Stefan och Krister var två trubadurer som uppträdde på mindre scener. De började dock allt mer ta in humor i sina shower, ofta med bondtema och fokus på landsbygden.

Några år senare skulle de dock slå igenom – och har sedan dess varit ett av Sveriges absolut mest kända och uppskattade komikerpar. Deras buskishumor har verkligen gått hem hos svenskarna – och genom åren har säkerligen miljontals garvat åt deras galenskap.

Stefan och Krister har gjort allt från TV-programmet Full Frys till teaterföreställningarna Campa i klaveret och En mor till salu. De har dessutom släppt ett större antal låtar.

En av de mest kända karaktärerna är nog Birger. En annan är brevbäraren Dag-Otto som varit med i en del uppträdanden, men som spelades av Jojje Jönsson. De flesta huvudrollerna har Stefan & Krister dock spelat på egen hand.

Hur som helst så är det svårt att hålla sig för skratt när man tar del av deras klockrena shower och påhitt. Det kanske inte är en humor för alla, man måste exempelvis tåla lite fräckare skämt, men den absoluta majoriteten drar garanterat på smilbanden.

Oupptäckt klipp

I det här lite äldre klippet (nedan), med titeln ”Köpa blommor till kärringa”, avslöjar Stefan & Krister hur man bör fjäska för sin fru – och de passar dessutom på att dra in några fräcka skämt i sin diskussion på scenen.

Publiken jublar högt flertalet gånger och en del fullkomligt viker sig av skratt. Ändå har bara strax över 12 000 sett klippet på Youtube, så den här pärlan är faktiskt lite oupptäckt! Jag kände därför att jag måste dela det med er!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/mrxG6RBDiuI” /]

Snacka om att den här duon lärt sig hur man ska uppträda inför en publik! Med sin rutin är de verkligen avslappnade och naturliga upp på scenen. Jag tycker definitivt att det förhöjer hela upplevelsen!

De kompletterar dessutom varandra på ett klockrent sätt och även om humorn kanske är lite ålderstigen så kan jag inte hålla mig för skratt! Det råder inga tvivel om att det här håller än!

Dela gärna om du också tycker om Stefan & Krister!