Svenska Sally kan omöjligen hitta kärleken – är alldeles för lik Donald Trump

Dubbelgångare är ett otroligt intressant fenomen.

Det sägs ju att alla har en sådan någonstans ute i världen, men om det stämmer eller inte är givetvis svårt att veta. Någon som dock verkar ha flera är Donald Trump.

Vi har tidigare skrivit om den spanska potatisodlaren som är vansinnigt lik USA:s president, men nu visar det sig att det på sätt och vis även finns en mänsklig kopia här i Sverige.

Det är få förunnat att stöta på en annan människa som ser ut exakt som du, men det kan faktiskt ske helt slumpmässigt, vilket vi tidigare skrivit om.

Just Donald Trump, som har ett ganska karaktäristiskt och lättigenkännligt ansikte, verkar ha flera dubbelgångare.

Bild: Wikipedia

Har länge suktat efter kärlek

Sally, som är den svenska versionen, kan omöjligen hitta kärleken – just på grund av likheten med den amerikanske presidenten.

Bild: Facebook/SVT

Hon är dock bara en karaktär i en kortfilm som heter Grab Them och som nu finns på SVT.

Sally är en kvinna i medelåldern som länge har varit på jakt efter kärlek, men den senaste tiden har hennes sökande komplicerats av det faktum att hon ser ut exakt som Donald Trump”, skriver man om filmen som är gjord av Morgane Dziurla-Petit.

Stöter på trubbel i kollektivtrafiken

SVT har släppt en kort trailer på Facebook i vilken man blir varse den problematik som Sally kan stöta på. I kollektivtrafiken kollas hon till exempel in av en misstänksam lite flicka.

– Pappa, pappa, det är den som vill döda planeten, säger hon, samtidigt som fadern då tar med sig sin dotter därifrån.

Sally framstår dessutom verkligen som Donald Trumps okända dubbelgångare. Hon är helt otroligt lik – och det är svårt att inte dra på smilbanden.

Bild: Facebook/SVT

Kanske kan det vara värt att kolla in den här filmen för att få veta mer om hennes komplicerade kärleksjakt!

Tycker du också att Sally var lik USA:s president? Tryck då på dela-knappen!