Siberian husky-special: Här är klippet som får miljontals att skratta, charmas och smälta

Hundar är fantastiska och otroligt charmiga. Det kan vi nog vara överens om. Om det finns en vovve i huset så vet man sällan vad som ska hända härnäst, för de flesta raserna har en rätt imponerande spontanitet. Många gånger är den mer slående än hos oss människor.

Tur då att de dessutom är mästare på att få sin vilja igenom med sina vackra ögon och glada uppsyn. När en hund vill leka eller gå ut så är det många gånger otroligt svårt att säga nej – och antalet gånger som jag till slut gett med mig för att en hund lyckats använda sin charm … ja, så långt kan jag knappt räkna.

 

En av mina absoluta favoritraser är siberian husky. När jag växte upp bodde vi granne med en sådan och något av det bästa jag visste var när husse och matte reste iväg så att vi fick passa deras underbara hund i några dagar.

Det är en ras som är väldigt lekfull och de älskar vanligtvis att springa runt och vara aktiva i naturen. De beskrivs dessutom som alerta, vänliga, utåtriktade och intelligenta. Siberian husky kommer från USA och har vanligtvis en livslängd på 12 till 15 år.

Underbara hundar

Men för hundar, precis som människor, så skiljer man sig åt. Alla huskys tar exempelvis inte första bästa chans att leka. Att även vovvar har egna personligheter tycker jag dessutom är underbart.

siberian husky
Youtube

Men deras tillgivenhet, varierande energi och mysiga sätt har i ett klipp (nedan) fångats på ett helt klockrent vis. Det är någon som satt ihop videosnuttar med 6 olika siberian huskys – och sammantaget tycker jag dessa vovvar bevisar att det här är en av de allra härligaste raserna som finns!

Kolla själva! Vilka underbara charmtroll! Hunden i det andra klippet är nog min favorit. Lyssna när matte säger att det är dags för en promenad!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/ANBsOv312y4″ /]

Snåla inte nu, DELA vidare om du också älskar roliga hundar!