Skitstövel i sportbil vägrar släppa in medtrafikant i filen – då vrider han lätt på ratten och tar stenhård revansch

En del människor kan inte bete sig i trafiken. För att det ska vara säkert och trivsamt att befinna sig ute på vägarna måste vi hjälpas åt. Alla får dra sitt strå till stacken för att det ska flyta på, helt enkelt.

En arrogant man i sportbil vägrade dock släppa in en annan bilist i filen där han befann sig med sitt vrålåk – men det skulle minsann bli en miss han fick ångra.

Klippet på den klockrena revanschen får nu miljontals människor att jubla och skratta.

Jag tror att de flesta av oss som haft körkort ett bra tag varit med om det. Man behöver byta fil, men någon sur bilist vägrar släppa in en – och det kan lätt landa i att man snart kokar där bakom sin ratt och sitter med frågande gester mot den arroganta medtrafikanten.

Vägrade hjälpa sin medtrafikant

Precis så här var det för en man i en stor Dodge när han stod i bilkö strax utanför Seattle för en tid sedan. Han behövde komma in i en annan fil och visade det tydligt för mannen i en dyr Corvette som då behövde släppa in honom.

Sportbilsföraren var dock inte alls på humör – och vägrade hjälpa den andre bilisten.

Bild: Youtube/The Sun

Av någon märklig anledning vevar mannen i vrålåket dessutom ner rutan och ”pekar finger” mot sin medtrafikant i den större bilen intill. Det arroganta beteendet skulle dock bli något han fick ångra.

Som svar på tal vrider Dodgeägaren då sin bil så att den bakre delen blir mer direkt riktad mot sportbilen. Sedan skjuter han ut ett enormt moln av tjock svart rök som får den röda Corvetten att mer eller mindre försvinna för några sekunder.

Bild: Youtube/The Sun

Den ohjälpsamme bilisten borde nog aldrig ha vevat ner den där rutan.

Revanschen fungerade direkt

Kontringen skulle dessutom fungera – och plötsligt fick den arrogante bilisten lite vett i skallen. Han släppte snart in sin medtrafikant i filen och dispyter var därmed över.

Det hela filmades av en person som befann sig precis bakom incidenten. Dodgeförarens revansch har nu blivit en succé på nätet. Se själv videon här nedanför!

Man måste faktiskt vara lite hjälpsam ute på vägarna – och därför tycker jag att mannen i den stora bilen gjorde helt rätt som drog till med en klockren revansch! Det fungerade ju dessutom!

Tryck nu på dela-knappen om du håller med, så kanske folk kan bli lite trevligare ute i trafiken!